Fabrica viitorului, controlată de inteligența artificială, deschisă la Dresda - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Cultură

Fabrica viitorului, controlată de inteligența artificială, deschisă la Dresda

Publicat

on

O fabrică a viitorului a fost deschisă la Dresda, în Germania. Aceasta este dotată cu echipamente de înaltă automatizare, complet conectate, și cu procese integrate, combinate cu inteligența artificială (IA).

Compania Bosch a anunțat că la Dresda, în Germania, a fost deschisă una dintre cele mai moderne fabrici de plăcuțe semiconductoare din lume, în prezența virtuală a cancelarului federal Angela Merkel, a vicepreședintelui Comisiei Europene, Margrethe Vestager, și a ministrului-președinte al landului Saxonia, Michael Kretschmer.

„Tehnologia de ultimă generație prezentată la noua fabrica de plăcuțe semiconductoare din Dresda este un exemplu excelent al ceea ce actorii europeni publici și privați pot obține atunci când își unesc eforturile. Semiconductorii vor contribui la dezvoltarea unor industrii precum transportul, producția, energia verde și asistența medicală – unde Europa excelează. Acest lucru va contribui la consolidarea competitivității Europei ca leagăn pentru inovații de ultimă generație”, a spus Margrethe Vestager, vicepreședinte al Comisiei Europene.

Sursa: www.descopera.ro

Continue Reading
Publicitate

Trimite un like la pagină daca ți-a plăcut articolul

Scrie un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

buton-whatsapp