VEȘTI BUNE: Numărul de infectări scade pentru prima dată de la începutul Valului 4 al pandemiei de Covid-19 în România - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Național

VEȘTI BUNE: Numărul de infectări scade pentru prima dată de la începutul Valului 4 al pandemiei de Covid-19 în România

Publicat

on

România începe o ușoară coborâre de pe platoul valului 4 de infectări cu coronavirus, potrivit cercetătorilor de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca.

Săptămâna curentă este prima săptămână a valului 4 când modelul nostru de previziune estimează clar o tendință de scădere a cazurilor noi zilnice, având la baza ei o redinamizare a vaccinărilor, restricțiile impuse de autorități, respectiv reducerea mobilității populației”, scrie în postarea cercetătorilor.

De asemenea, datele oficiale arată o scădere de 2.194 de infectări față de săptămâna trecută când, tot luni, s-au înregistrat 9.187 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.993 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (Covid-19), dintre care 102 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare, potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategică.

Sursă – edupedu.ro

                                                                               www.comunascheia.ro

buton-whatsapp