Acțiune demnă de toată lauda pentru plantarea a mii de puieți de salcâm în Satul Mihoveni - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Local

Acțiune demnă de toată lauda pentru plantarea a mii de puieți de salcâm în Satul Mihoveni

Publicat

on

Mii de puieți de salcâm se plantează azi în Satul Mihoveni, într-o acțiune întreprinsă de Primăria Comunei Șcheia și Consiliului Local Șcheia prin participarea unor reprezentanți inimoși, într-un parteneriat cu Centrul Local Ținutul Fagilor Suceava și nu în ultimul rând Urspack (www.urspack.com) ,  cei care au pus la dispoziție copăceii .

Participanții la plantare (printre ei și voluntari localnici) și-au arătat interesul și solidaritatea fată de această acțiune, conștientizând că trebuie să fim responsabili față de mediul în care conviețuim.

Această frumoasă acțiune de plantare are ca obiectiv și consolidarea terenului aferent zonei din Mihoveni în care sunt și case  care ar putea suferi din cauza alunecărilor de teren.

Copacii au un rol semnificativ în reducerea emisiilor de gaze de seră și sunt o parte vitală a mediului în care trăim, iar astăzi, mai mult decât oricând, fiecare copac plantat contează și oricare dintre noi trebuie să se implice în acțiuni voluntare menite a proteja mediul înconjurător.

www.comunascheia.ro

buton-whatsapp