A venit iarna în Bucovina! - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Local

A venit iarna în Bucovina!

Publicat

on

A venit iarna în zona de munte a judeţului Suceava. A nins consistent pe Mestecăniş. Utilajele de deszăpezire ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale au fost scoase pe traseu. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Prognoza meteo: Un val de frig loveşte România în weekend.

Cât scad te… Vine iarna: globalizarea boicoturilor şi extremismelor Prognoza meteo: Un val de frig loveşte România în weekend. Cât scad te… Prima ninsoare din acestă iarnă a fost primită cu mult entuziasm de suceveni.  

Foto: facebook/Bucovina te iubesc

Reţelele de socializare s-au umplut de fotografii cu peisaje hibernale.   Autorii fotografiilor locuiesc în general în zona de munte a judeţului, acolo unde zăpada a acoperit pădurile, câmpurile, dar şi şoselele.   

Pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii normale, drumarii au scos deja utilajele pe traseu pentru a combate zăpada şi poleiul.    Se acţionează pe Tihuţa, Mestecăniş şi pastul Palma.    Deocamdată nu sunt drumuri blocate. Se circulă în condiţii de iarnă, ceea ce înseamnă că şoferii trebuie să fie prudenţi.   

Totodată, oamenii legii le amintesc şoferilor că au obligaţia să îşi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă, aşa cum cere legislaţia.

Sursă: adevarul.ro

www.comunascheia.ro

buton-whatsapp