COD GALBEN de ninsoare și vânt în tot județul SUCEAVA. (vezi harta la nivel național) - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Informări

COD GALBEN de ninsoare și vânt în tot județul SUCEAVA. (vezi harta la nivel național)

Publicat

on

Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ și vânt.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că între 07 decembrie, ora 06:00 – 08 decembrie, ora 18:00, intră în vigoare un Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în Nordul si centrul țării inclusiv în Județul nostru în toate zonele.

În intervalul menționat, în aceste regiuni vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare. Se va depune strat de zăpadă pe alocuri consistent, îndeosebi în zona montană și submontană. În zona montană înaltă, iar pe arii restrânse și în Moldova, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze de 45-55 km/h, viscolind ninsoarea.

De asemenea, în intervalul 06 decembrie, ora 22 – 08 decembrie, ora 18, se vor înregistra precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului și polei. Aria precipitațiilor se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde toate regiunile. Se vor acumula cantități ce vor depăși 15-20 l/mp și pe arii restrânse, în special în jumătatea de sud-est, 30-40 l/mp.

Sursă : Biziday

www.comunascheia.ro

buton-whatsapp