Află cine va fi noul proprietar a fostei fabrici de alcool din Șcheia (pe surse) - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Local

Află cine va fi noul proprietar a fostei fabrici de alcool din Șcheia (pe surse)

Publicat

on

Fosta fabrică de alcool VINALCOOL Șcheia, aflată în proprietatea SC VALCOVIN SRL, își va înceta activitatea relatează ziarul Monitorul de Suceava.

Astfel, deținătoarea fabricii, prin administratorul său, Vasile Blanari, a renunțat la activitatea de producere și îmbuteliere de produse alcoolice, sens în care a solicitat către organele fiscale și revocarea autorizației antrepozitului fiscal.

Vasile Blanari a renunțat la activitatea de producere și îmbuteliere de produse alcoolice după o activitate de peste 18 ani în domeniu, fabrica fiind unul dintre contributorii importanți la bugetul local al comunei Șcheia, dar și la bugetul de stat.

Activele fostei fabrici VINALCOOL Șcheia, reprezentând terenuri și clădiri, au fost vândute către un agent economic, care însă nu va continua profilul de activitate anterior .

Surse credibile a portalului nostru, (www.comunascheia.ro) indică firma SAV-COM ca beneficiar a tranzacției,  societate care, în ultimii ani a facut importante achiziții în zona industrială a Comunei Șcheia.

Sursă articol : Monitorul de Suceava

comunascheia.ro

buton-whatsapp