Un tânăr sucevean face senzație la concursul de cultură generală CÂȘTIGĂ ROMÂNIA. - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Local

Un tânăr sucevean face senzație la concursul de cultură generală CÂȘTIGĂ ROMÂNIA.

Publicat

on

George Găitan are 19 ani, este din comuna Bosanci și a absolvit cursurile Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava în vara acestui an. El este unul din cei șapte candidați din județul Suceava care au obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat 2021. În prezent, George este student în anul I la Facultatea de Medicină ”Carol Davila” din București.

Tânărul George Găitan, din comuna Bosanci, a participat miercuri la emisiunea de cultură generală Câștigă România, iar inteligența și încrederea de sine i-a impresionat pe telespectatori, care l-au apreciat și felicitat cu miile. Chiar și producătorii emisiunii au afirmat că au asistat la una din cele mai frumoase ediții și i-au transmis lui George toată admirația lor.

George a mărturisit producătorilor emisiunii Câștigă România că ”urmărește concursul de câțiva ani, iar acum, pentru că a crescut și e și student în capitală, a hotârât că este momentul să și participe. Nu o dată s-a simțit ca un <bătrân printre tineri>, asta pentru că dorința de cunoaștere l-a ajutat să învețe mai mult și poate mai repede ca alți adolescenți de seama lui. De altfel, dorința sa cea mai mare ar fi ca oamenii să înțeleagă și să valorifice puterea curiozității. O calitate care te ajută nu numai să descoperi lumea, dar și să îți păstrezi entuziasmul o viață întreagă”. El a participat la emisiunile de miercuri, și joi seară, iar răspunsurile sale l-au calificat și la ediția de luni, 13 decembrie. În fiecare ediție, în platoul emisiunii se află trei concurenți care trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură generală și să străbată, virtual, mai multe județe de pe harta României. În ultima etapă rămâne un singur jucător, cel care a răspuns corect la cele mai multe întrebări.

Pe George Găitan îl puteți urmări și susțineți astăzi 13. Decembrie ora 20 pe TVR 2.

Sursă: obiectivdesuceava.ro

                                                                 www.comunascheia.ro

buton-whatsapp