Prognoza meteo de Sărbători. Cum va fi vremea în Ajun şi de Crăciun - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Informări

Prognoza meteo de Sărbători. Cum va fi vremea în Ajun şi de Crăciun

Publicat

on

ANM a emis prognoza pentru următoarele două săptămâni

Românii se pregătesc pentru Sărbătorile de iarnă, însă distracția de Crăciun și Revelion av depinde și de vreme. Meteorologii ne anunță că vremea se va răci și temperaturile vor fi în scădere de la o zi la alta în toată țara, după 17 decembrie, iar în unele zone sunt aşteptate ninsori, potrivit meteorologilor.

Vremea în zona Sucevei

Până în jurul datei de 17 decembrie, variațiile termice vor fi nesemnificative, iar în medie, maximele termice vor oscila între 1 și 4 grade, iar minimele între -2 și 1 grad. Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire continuu și astfel, valorile diurne vor coborî spre medii de -2 grade, iar cele din cursul nopților spre -7…-6 grade. Vor fi condiții pentru precipitații mai ales sub formă de ninsoare pe aproape tot parcursul intervalului, dar mai ales între 16 și 18 decembrie.

La munte în Bucovina, media temperaturilor maxime va avea valori negative pe întreg parcursul intervalului. Astfel, în primele zile nu se vor înregistra variații semnificative și se vor atinge valori de -4…-2 grade, însă ulterior tendința va fi de scădere continuă spre -8…-6 grade în cea de-a două săptămână de prognoză. În primele nopți, media valorilor termice nocturne va avea mici oscilații și se va situa în jurul a -7 grade, însă ulterior va fi în scădere spre valori de -13…-12 grade spre finalul intervalului. Temporar se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, cu o probabilitate mai ridicată în prima zi și în intervalul 16-19 decembrie.

Sursă : realitatea.net

www.comunascheia.ro

buton-whatsapp