Accidentul de pe Strada Cuza Vodă a fost provocat de o șoferiță din ȘCHEIA. - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Informări

Accidentul de pe Strada Cuza Vodă a fost provocat de o șoferiță din ȘCHEIA.

Publicat

on

Din păcate au existat și victime.

Duminică, 2 ianuarie 2022, în jurul orelor 21.00, Diana G., de 42 de ani, din comuna Șcheia, în timp ce conducea autoutilitara Nissan pe strada Cuza Vodă din Suceava, în intersecția cu strada Calea Unirii nu a respectat semnificația indicatorului „Stop” și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate autoturismului Opel Astra condus pe drumul prioritar dinspre centru de către Ionel D., de 50 de ani, din Adâncata, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului Opel Astra și a pasagerilor acestuia, Lenuța D., de 47 ani, și Adina D., de 7 ani. Persoanele rănite au fost preluate și transportate cu ambulanța la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, pentru acordarea îngrijirilor medicale.


Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, procedându-se şi la recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Sursă: stirisuceava.net

comunascheia.ro

buton-whatsapp