Campanie de donare de sânge pentru tinerii răniți grav în accidentul din Pătrăuți! - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Informări

Campanie de donare de sânge pentru tinerii răniți grav în accidentul din Pătrăuți!

Publicat

on

Atât foștii colegi cât și cunoscuți sau oameni inimoși din mediu ON-LINE au început o campanie de donare de sânge pentru tinerii răniți în accidentul de la Pătrăuți

Cei doi tineri, Dimitrios Lateș și Elena Turturean, ambii în vârstă de 20 de ani, răniți în accidentul rutier de pe data de 2 ianuarie sunt în stare gravă, internați la Spitalul Județean, fata fiind diagnosticată cu politraumatism, tcc minor, fracturi la nivelul membrelor inferioare și fracturi costale.

Tânărul este în comă, fiind diagnosticat cu politraumatism, tcc grav cu hematom subdural ce necesită intervenție neurochirurgicală și traumatism toraco abdominal cu lacerație splinică pentru care de asemenea pacientul necesită intervenție chirurgicală. 

Reamintim că un autoturism scăpat de sub control i-a acroșat pe cei doi tineri pe un drum din localitatea Pătrăuți. Accidentul s-a produs astăzi la prânz în zona bisericii vechi din Pătrăuți, după ce autoturismul a ieșit în afara părții carosabile și i-a lovit puternic pe cei doi.

Persoanele care doresc să doneze  sunt așteptate la Centru de Transfuzie Sanguină Suceava de Luni pană Vineri între orele  orele 8:00-13:00.

comunascheia.ro

buton-whatsapp