Acoperișul blocului din Sfântu Ilie distrus în urma unei furtuni a fost reabilitat integral. - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Local

Acoperișul blocului din Sfântu Ilie distrus în urma unei furtuni a fost reabilitat integral.

Publicat

on

Oamenii din blocul rămas decopertat după o puternică vijelie au revenit la o viață normală prin implicarea celor de la Mihu Acoperișuri și a altei firme din Comuna Șcheia.

În vara anului trecut, imaginile cu acoperișul blocului din cartierul Obcini luat de vânt după o puternică furtună a ținut prima pagină a ziarelor locale din județul Suceava, cazul ajungând să fie prezentat și în presa centrală. În urma vijeliei din luna iulie, 12 familii au rămas fără un acoperiș deasupra capului și au fost nevoite să caute diferite soluții.

Printre firmele implicate în reabilitarea construcției s-a aflat și Mihu Acoperișuri, o societate suceveană relativ tânără, dinamică, aflată în plină dezvoltare.

„Ne bucurăm că am putut să aducem contribuția noastră, astfel încât familiile afectate de dezastrul de astă vară au putut petrece Sărbătorile de Iarnă acasă. Vă garantăm că ne-am dat toată silința să executăm o lucrare de calitate, iar oamenii din bloc, greu încercați de acest necaz se vor putea bucura pe viitor de siguranța propriului cămin”, a declarat Mihai Diaconița, managerul societății Mihu Acoperișuri pentru www.monitorulsv.ro

Acoperișuri Metalice SRL Mihu este o firmă suceveană înfiinţată în urmă cu doar 5 ani, dardar care a avut o evoluţie remarcabilă pe partea de dezvoltare a afacerii şi a cifrei de vânzări.

O altă societate care și-a adus semnificativ aportul în reabilitarea acoperișului este chiar din Comuna Șcheia dar administratorul acesteia  originar din comună a dorit să rămână anonim așa că respectându-i solicitarea nu rămâne decât să îi mulțumim pentru aportul extraordinar cum de altfel mulțumim tuturor celor care s-au implicat.

Comunascheia.ro


buton-whatsapp