COD GALBEN valabil până sâmbătă seara în JUDEȚUL SUCEAVA - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Informări

COD GALBEN valabil până sâmbătă seara în JUDEȚUL SUCEAVA

Publicat

on

Cod Galben de vânt puternic la munte și în nord-estul țării, de la ora 18 până sâmbătă seară.

Meteorologii anunță că începând de astăzi de la ora 10 și până sâmbătă la ora 20 ”vântul se va intensifica treptat, la început în zona de munte, iar din dimineața zilei de vineri (14 ianuarie) local și în estul, sudul și centrul țării. Vor fi rafale cu viteze în general de 45-55 Km/h, mai mari în zona montană înaltă și în Moldova”. ANM mai arată că în noaptea de vineri spre sâmbătă, se va forma polei în nordul, centrul și nord-estul țării.

O avertizare Cod Galben este valabilă de astăzi de la ora 18 și până sâmbătă la ora 20: ”În intervalul menționat, în Carpații Orientali și Meridionali, la altitudini de peste 1500 m, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 90-110 Km/h și zăpada va fi spulberată”.

Meteorologii informează că începând din dimineața zilei de vineri (14 ianuarie) vântul se va intensifica și în jumătatea nordică a Moldovei unde vitezele vor depăși 55.-65 Km/h. Din după-amiaza zilei de vineri (14 ianuarie) în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, viscolind și troienind zăpada, iar vizibilitatea va fi foarte redusă.

Sursă: biziday.ro/ anm.ro

wwww.comunascheia.ro – Portal web de informații și informări

buton-whatsapp