S-a decis cine va fi noul selecționer al ROMÂNIEI la fotbal. - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Sport

S-a decis cine va fi noul selecționer al ROMÂNIEI la fotbal.

Publicat

on

Sursele GSP din cadrul FRF susțin că în proporție de 90%, Edi Iordănescu va fi noul selecționer al României.
Federalii au fost deranjați de atitudinea lui Ladislau Boloni. Antrenorul în vârstă de 68 de ani nu a mai acceptat întâlniri directe cu șeful FRF. În plus, după discuțiile pe care le-au purtat până în prezent, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au rămas cu impresia că Boloni nu este o variantă care să se potrivească pe actualele planuri ale naționalei. 
Edi Iordănescu și Federația s-au înțeles asupra tuturor detaliilor din contract. Burleanu și compania îl vor tipări astăzi, iar fostul antrenor de la FCSB așteaptă să îl citească împreună cu avocații. Dacă toate detaliile vor fi conforme cu cele discutate, Edi Iordănescu va semna! În caz contrar, deși șansele sunt foarte mici, Adrian Mutu e următoarea opțiune.

Edi Iordănescu va fi prezentat săptămâna viitoare de FRF

După discuția cu președintele FRF, șansele ca fostul antrenor de la CFR Cluj și FCSB să semneze au devenit foarte mari, el fiind favoritul lui Burleanu, după ce Boloni nu a dat încă un răspuns clar.

Potrivit surselor GSP.ro, lui Iordănescu i s-a fixat și o clauză de reziliere unilaterală de 300.000 euro, egală cu contractul pe un an. Este una în oglindă pentru ambele situații, dacă pleacă sau dacă ar fi demis înainte de finalul înțelegerii. Una care se va întinde până după turneul final Euro 2024, dacă România va obține calificarea.

sursă: gsp.ro

comunascheia.ro – portal web de informații și informări

buton-whatsapp