Cod Portocaliu de viscol puternic în zonele înalte a Județului SUCEAVA. - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Informări

Cod Portocaliu de viscol puternic în zonele înalte a Județului SUCEAVA.

Publicat

on

Meteorologii au emis atenționare de Cod Portocaliu de viscol puternic la altitudini de peste 1600 m în Carpații Orientali și în Munții Apuseni, valabil în intervalul 30 ianuarie, ora 02 – 30 ianuarie, ora 10. Vântul va sufla tare, cu rafale de peste 120-140 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitate foarte scăzută.

A doua vertizare presupune un Cod Galben de vânt puternic, valabil în intervalul 30 ianuarie, ora 10 – 31 ianuarie, ora 10, în zonele înalte a Județului Suceava. Pe parcursul zilei de duminică (30 ianuarie) și în Banat și Crișana, temporar, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 55-65 km/h, și pe suprafețe mici de peste 70 km/h. La munte rafalele vor depăși 90-100 km/h, zăpada spulberată, iar vizibilitatea scăzută. ANM transmite că, pe arii restrânse, intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului cu viteze în general de 45-55 km/h, iar vântul va continua să aibă intensificări și pe parcursul zilei de luni (31 ianuarie) în nordul Moldovei și la munte, îndeosebi în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură.
Un Cod Protocaliu de viscol puternic și ninsori abundente se va manifesta la munte, la altitudini de peste 1600 m, de mâine la ora 10 până luni dimineața. Vântul va sufla tare, cu rafale de peste 120-140 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitate foarte scăzută. Local ninsorile vor fi abundente îndeosebi în Carpații Orientali.

www.comunascheia.ro- Portal web de informații și informări

Continue Reading
Publicitate

Trimite un like la pagină daca ți-a plăcut articolul

Scrie un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

buton-whatsapp