Muzeul Național al Bucovinei lansează un proiect educativ de excepție pentru elevi. - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Cultură

Muzeul Național al Bucovinei lansează un proiect educativ de excepție pentru elevi.

Publicat

on

Muzeul Național al Bucovinei lansează proiectul de educație muzeală ZILELE NATURII, prin care specialiștii Muzeului de Științele Naturii vă propun întâlniri, la voi la școală, în care vă vor prezenta informații despre speciile de urși, plante, copaci, flori din zona noastră dar și de pe mapamond, curiozități, topuri – cel mai mare, mai puternic, mai rapid, legende și povești despre plante și animale. Vor fi desfășurate și activități practice în funcție de tema abordată și de vârsta participanților.

Informațiile, prezentările, poveștile, jocurile, activitățile sunt specifice fiecărei teme abordate și vârstei participanților. Vom povesti, ne veți întreba, vă vom răspunde, vom confecționa măști, vom desena, vom crea păsări din hârtie, vom realiza ierbare, vom crea opera de artă cu plante presate. Vom crea clipe frumoase, pline de povești, cu bucurii de la muzeu.

Astfel, pentru prima parte a anului vă propunem:
FEBRUARIE – Ziua Ursului
MARTIE – Ziua Pădurii
APRILIE – Ziua Păsărilor
MAI – Ziua Florilor
IUNIE – Ziua Mediului
📞Cadrele didactice, se pot informa și face programări la numerele de telefon 0747553697 și 0230-213775. De asemenea, ne puteți contacta pe adresa de e-mail: muzeu.naturale@muzeulbucovinei.ro

www.comunascheia.ro -Portal web de informații și informări.

Continue Reading
Publicitate

Trimite un like la pagină daca ți-a plăcut articolul

Scrie un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

buton-whatsapp