Bărbat din ȘCHEIA arestat preventiv 30 de zile - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Local

Bărbat din ȘCHEIA arestat preventiv 30 de zile

Publicat

on

Un tânar de 34 de ani din Comuna Șcheia a fost arestat preventiv de către judecători, la propunerea procurorului, pentru conducere fără permis de conducere și sustrageree de la recoltarea probelor de sânge în vederea depistării alcoolemiei.

În noaptea de 16 spre 17 Februarie, polițiștii de la serviciul rutier l-au depistat în trafic pe numitul Tudor Alin Grosu, care tocmai parca mașina pe Str. Ciprian Porumbescu din Municipiul Suceava.

Atenția polițiștilor a fost dată de faptul că bărbatul s-a panicat la vederea lor și a aruncat cheile Mercedesului nerecunoscând că a condus.

Pentru că tânarul părea că se află în stare avansată de ebrietate, agenții i-au solicitat să sufle în etilotest, doar că acesta a început să devină recalcitrant lucru ce a generat reținerea sa în forță.

S-a constatat ulterior ca bărbatul nu deținea nici permis de conducere iar faptul că a refuzat inclusiv prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei a dus la întocmirea unui Dosar Penal cu fapte pedepsite de Codul Penal mai aspru decât consumul de alcool în sine.

Sursă: monitorulsv.ro

www.comunascheia.ro – Portalweb de informații și infprmări

buton-whatsapp