(+VIDEO) Momentul prăbușirii unui elicopter la câțiva metri de oamenii care se aflau pe o plajă în Miami Beach. - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Informări

(+VIDEO) Momentul prăbușirii unui elicopter la câțiva metri de oamenii care se aflau pe o plajă în Miami Beach.

Publicat

on

De Denisa Dudescu, Duminică, 20 februarie 2022, 08:34. Ultimul update Duminică, 20 februarie 2022, 08:59 Un elicopter, la bordul căruia se aflau trei pasageri, s-a prăbușit, sâmbătă, din motive încă necunoscute, pe o plajă din Miami, relatează CNN. Nicio persoană nu a fost grav rănită în urma incidentului.

Incidentul a avut loc într-o zonă aglomerată, iar aparatul de zbor a căzut la doar câțiva metri de cei care înotau. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum elicopterul pierde brusc din altitudine și se prăbușește în ocean.

„În această după-amiază, la ora 13:10, MBPD a primit un apel privind prăbușirea elicopterului în ocean”, au transmis polițiștii. De asemenea, pe paginile de socializare au apărut filmări cu oameni care înoată spre elicopter pentru a-i salva pe cei aflați la bord. Trei persoane se aflau în elicopter, dintre care două au avut nevoie ne îngrijiri medicale, iar una a refuzat transportul la spital. Un martor, care se afla în vacanță la Miami Beach împreună cu soția sa din Las Vegas, a descris accidentul drept o „experiență chinuitoare”. Bărbatul a relatat că pilotul a părăsit avionul, iar pasagerii erau „oarecum inconștienți” și „în stare de șoc”, deoarece erau ajutați să iasă din elicopter.


Sursă : libertatea.ro

www.comunascheia.ro – Portal web de informații și informări

buton-whatsapp