Un tânăr din ȘCHEIA a fost alergat de Poliție peste 2 kilometri și trimis la închisoare. - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Uncategorized

Un tânăr din ȘCHEIA a fost alergat de Poliție peste 2 kilometri și trimis la închisoare.

Publicat

on

Polițiștii care au mers luni seara să preia un bărbat de 25 de ani din Șcheia pentru a-l duce la Penitenciarul Botoșani în vederea executării pedepsei închisorii pentru tâlhărie au fost nevoiți să alegere după acesta circa doi kilometri întrucât bărbatul a fugit la vederea polițiștilor.

Polițiștii din Șcheia au mers luni seara la domiciliul bărbatului de 25 de ani condamnat să execute o pedeapsă de 6(șase) ani, 11(unsprezece) luni și 10 (zece) zile de închisoare pentru tâlhărie.

Bărbatul se afla în curtea de domiciliu, dar la vederea polițiștilor a luat-o la fugă pentru a se sustrage de la executarea mandatului de executare a pedepsei.

În continuare s-a procedat la urmărirea acestuia de echipajul SAS și de polițiștii SPR9 Șcheia prin curtea unei societăți comerciale, mai multor proprietăți private și ulterior pe str. Mihoveni și pe str. Zămcii, din Șcheia, iar după o distanță de aproximativ 2 km a fost prins în curtea unui imobil de pe str. Zămcii.

O escortă formată din doi polițiști l-a preluat pe bărbat și dus la Penitenciarul Botoșani.

Sursă: newsbucovina.ro

Www.comunascheia.ro- Portal web de informații și informări

Continue Reading
Publicitate

Trimite un like la pagină daca ți-a plăcut articolul

Scrie un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

buton-whatsapp