COMUNA ȘCHEIA a depus proiecte de peste 63 milioane lei în cadrul Programului Național de investiții „Anghel Saligny” - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Local

COMUNA ȘCHEIA a depus proiecte de peste 63 milioane lei în cadrul Programului Național de investiții „Anghel Saligny”

Publicat

on

Primaria Comunei Șcheia, în cadrul Programului Național de Investiţii „Anghel Saligny” a depus doua mari proiecte cu o valoare cumulată de peste 63 de milioane lei.

Este vorba de unul denumit „MODERNIZARE DRUMURI COMUNALE DIN SATELE ȘCHEIA, SFÂNTU ILIE, MIHOVENI DIN COMUNA ȘCHEIA , JUDEȚUL SUCEAVA” cu o valoare de 32,291,047. 56 lei și proiectul de înființare și extindere retea de gaz sub numele „ÎNFIINȚARE REȚELE DE DISTRIBUȚIE GAZE NATURALR ÎN SATUL ȘI EXTINDERE REȚELE DE DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE ÎN SATUL SF. ILIE DIN COMUNA ȘCHEIA, JUDEȚUL SUCEAVA” ce are o valoare totală a investiției de 31,102,918.93 lei tva inclus.

Ambele documentații au fost considerate eligibile iar primul proiect depus în luna Februarie, cel de modernizare a drumurilor din comună așteaptă să primească finanțare cât de curând.

În cadrul lui, 14.73 Km de străzi urmează a fi asfaltate astfel:

În Satul Sf. Ilie : Str.Făgăras, Str. Târnavelor, , Str. Mănăstirii (Huc), Str. Dr. Marcian Viorel, Str. Marcian Viorel, Str. Pârâului, Str. Păcii, Str. Stadionului, Str. Teișor, Str. Teilor, Str. Florilor toate având o lungime totală de 6,38 Km.

În Satul Șcheia: Str. Petru Mușat, Str. Dimitrie Păcurariu, Str. Buna Vestire, Str. Movilei, Str. Nicolae Aritonovici, Str. Ilie Pruncul, Str. Aeroportului             in total 6,49 Km.

În Satul Mihoveni: Str. Trandafirilor, Str. Primăverii și  Str. Tineretului cumulat avand și aici 1,86 km.

Modernizare drumuri comunale
Înființare/modernizare rețele gaz

Forte important este faptul ca prin acest program Comuna Șcheia se obligă la o contribuție de doar aproximativ 3 % din valoare.

www.comunascheia.ro – Portal web de informații și informări

buton-whatsapp