VIDEO cum rar poți să vezi. Momentul în care un tânăr fură un bancomat de cryptomonede dintr-un Mall. - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Național

VIDEO cum rar poți să vezi. Momentul în care un tânăr fură un bancomat de cryptomonede dintr-un Mall.

Publicat

on

A apărut în registrarea video a momentului în care un tânăr de 19 ani a furat un bancomat de cryptomonede dintr-un mall din Timişoara. Prejudiciul în acest caz este de 286.000 de lei, din care 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului care a fost abandonat pe câmp cu o parte din suma de bani.

Sâmbătă, 9 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 21:00, din incinta unui complex comercial din Timişoara, a fost sustras un bancomat de cryptomonede”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Cel care a dat lovitura a fost identificat în localitatea Vinga din judeţul Arad.

„În cursul zilei de astăzi, poliţiştii au depistat în localitatea Vinga, judeţul Arad, un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptei”, transmite IPJ Timiş.

În urma investigaţilor, poliţiştii au stabilit că a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentând suma de bani aflată în bancomat, iar 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului.

„Cu prilejul depistării, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiţi îngropaţi în grădina imobilului de domiciliu. De asemenea, pe un câmp în apropierea localităţii Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei”, mai transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

În total, poliţiştii au reuşit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperaţi.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş, urmând ca, în cursul zilei de duminică, 10 aprilie, să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

sursă: newsletter.ro/ stiripesurse.ro

www.comunascheia.ro – Portal web de informații și informări

buton-whatsapp