VREMEA. Temperaturi scăzute și vânt în 10 județe: care sunt zonele vizate și cât va dura episodul de vreme rea - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Local

VREMEA. Temperaturi scăzute și vânt în 10 județe: care sunt zonele vizate și cât va dura episodul de vreme rea

Publicat

on

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, o informare de vreme rece, valabilă la nivelul întregii ţări până joi dimineaţa, dar și un Cod galben de intensificări ale vântului, ce vizează zece judeţe ale țării și care va fi valabilă pe parcursul zilei de miercuri.

Interval de valabilitate: 12 aprilie, ora 21 – 14 aprilie, ora 9

Fenomene vizate: temperaturi minime preponderent negative, brumă

Zone afectate: conform textului Temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă în nord-vestul și centrul țării, iar pe arii mai restrânse, în noaptea de marți spre miercuri (12/13 aprilie) și în regiunile vestice și în zonele deluroase din restul teritoriului. 

MESAJ 2 ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Interval de valabilitate: 13 aprilie, ora 10 – 13 aprilie, ora 20

Fenomene vizate: intensificări ale vântului

Zone afectate: conform textului și hărții În intervalul menționat, în Moldova, nordul Dobrogei și nord-estul Munteniei, temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar pe arii restrânse rafalele vor depăși 65…70 km/h.Notă: intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, vor fi miercuri (13 aprilie) și în restul Munteniei și al Dobrogei, iar pe parcursul zilei de marți (12 aprilie) local în jumătatea estică a țării.

Sursă: realitatea.net

www.comunascheia.ro – Portal web de informații și informări

buton-whatsapp