Noapte neagră în satul Mihoveni. Două incendii izbucnite noaptea trecută la interval de jumătate de oră. - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Local

Noapte neagră în satul Mihoveni. Două incendii izbucnite noaptea trecută la interval de jumătate de oră.

Publicat

on

Noapte neagră în satul Mihoveni, comuna Șcheia, unde la interval de jumătate de oră s-a dat alarma privind două incendii. Din păcate, a fost vorba și de incendii puternice, care au distruse anexe, case și multe bunuri. Cele două incendii au izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, la aproximativ un kilometru distanță, pe străzi diferite.

Prima alarmă s-a dat în jurul orei 1.30 din noapte. Pompierii de la Detașamentul Suceava au intervenit cu trei autospeciale cu apă și cu o ambulanță SMURD la o gospodărie din satul Mihoveni.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a pus probleme mari, manifestându-se pe suprafață extinsă și fiind lichidat în jurul orei 5.10 dimineață.

Pompierii militari transmit că au ars acoperișul unor anexe (adăpost de animale și șură) pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați și acoperișul unei bucătării de vară pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Au mai ars acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați și s-a degradat planșeul acesteia, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică – scurtcircuit, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

La ora 2.00 din noapte, s-a dat a doua alarmă, la o altă gospodărie din Mihoveni.

Și în acest caz pompierii au găsit un foc care ardea generalizat la acoperișul unor clădiri corp comun. Au acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, un garaj și un autoturism din interior, elemente de mobilier și alte bunuri materiale.

Și în acest caz a fost stabilită drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului un scurtcircuit.

Sursă: www.monitoruldesuceava.ro

www.comunascheia.ro- Portal web de informații și informări

buton-whatsapp