Cetățenii COMUNEI ȘCHEIA vor beneficia de intabularea gratuită a terenurilor. - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Local

Cetățenii COMUNEI ȘCHEIA vor beneficia de intabularea gratuită a terenurilor.

Publicat

on

 Finanţarea este asigurată din fonduri europene 100% nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional.

Comuna Șcheia beneficiază începând din perioada imediat următoare de un contract între Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară și firma SC Total Business Land SRL ce are ca obiectiv înregistrarea sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a aproximativ 5720 Ha de pe teritoriul UAT Șcheia.

Finanţarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 , contribuția Primăriei Șcheia din valoarea contractului de 1.973.745 lei fară tva fiind zero.

Mai concret, cetățenii comunei vor beneficia de intabulare gratuită, lucru absolut necesar in cadru UAT Șcheia mai ales că în urma vechiului PUG foarte multe lucruri au rămas nerezolvate.

De remarcat este și faptul că datorită implicării Primarului Vasile Andriciuc împreună cu aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Șcheia, cei care au făcut posibil implementarea acestui proiect, se face o economie de 1.400.000 lei, sumă prinsă în Bugetul din 2022 pentru același obiectiv – Inventarierea domeniului public și privat.

ComunaScheia.ro – Portal web de informații și informări

buton-whatsapp