Este oficial! S-a scos la licitație construcția rețelei apă-canal în Comuna Șcheia - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Local

Este oficial! S-a scos la licitație construcția rețelei apă-canal în Comuna Șcheia

Publicat

on

Construcția rețelelor de apă și apă uzată în satele Șcheia și Sfântu Ilie are o valoare de 94.500.152 lei și face parte din Programul regional Dezvoltarea structurii de apă și apă uzată în Județul Suceava (POIM)

Vești excelente pentru cetățenii satelor Șcheia și Sfântu Ilie . Lucrările mult așteptate pentru construcția rețelelor de apă și apă uzată în cele două sate din Comuna Șcheia au fost scoase la licitație și urmează a fi implementate începând cu anul următor.

Contractul include lucrări de construcție, furnizare și montaj utilaje și echipamente tehnologice, testare și punere în funcțiune, remedierea eventualelor defecte apărute în perioada de garanție.

Cu această ocazie, Primarul Comunei Șcheia, Vasile Andriciuc mulțumește în numele cetățenilor comunei, Domnului Președinte Gheorghe Flutur, membrilor AJAC și conducerii ACET pentru implicarea în deblocarea acestui proiect ce părea la un moment dat doar o himeră, aratând că atunci când Administrația Județeană și cea Locală au aceeași viziune cetățenul are doar de câștigat.

Pentru Comuna Șcheia urmează o perioadă propice de dezvoltare locală, o serie de alte proiecte din care enumerăm „Extinderea rețelei de distribuție a energiei electrice” conf. HCL 52/2022, „Modernizare drumuri comunale în satele Șcheia, Sfântu Ilie și Mihoveni din Comuna Șcheia” și „Înființare de distribuție gaze naturale în satul Mihoveni și extindere și distribuție gaze naturale în Sfântu Ilie” ambele prin programul Anghel Saligny sau proiectul „Achiziție autobuze electrice pentru transport metropolitan Suceava” sunt doar câteva ce trebuiesc implementate în viitorul apropiat.

www.comunascheia.ro – Portal web de informații și informări

/

Continue Reading
Publicitate

Trimite un like la pagină daca ți-a plăcut articolul

Scrie un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

buton-whatsapp