Autocar Romfour cu 52 de călători la un pas de tragedie în localitatea JUCU! - Comuna Scheia - Informații utile
Ne găsiți și pe

Național

Autocar Romfour cu 52 de călători la un pas de tragedie în localitatea JUCU!

Publicat

on

Un autocar cu 52 de oameni s-a răsturnat pe șosea, în localitatea Jucu, de lângă Cluj. Din fericire, doar 2 persoane au cerut consult medical la fața locului. Potrivit IPJ Cluj, şoferul autocarului ar fi pierdut controlul volanului.

Un autocar cu 52 de persoane a fost implicat, vineri, într-un accident rutier, în localitatea Jucu, două persoane solicitând consult medical.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier în urma căruia un autocar a ieşit în afara părţii carosabile. În momentul sosirii echipajelor operative la faţa locului ocupanţii erau ieşiţi din autocar, iar până acum două persoane au solicitat consult medical. La faţa locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD. Nu a fost declanşat planul roşu de intervenţie, deoarece sunt doar două persoane care au solicitat consult medical”, informează ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, şoferul autocarului ar fi pierdut controlul volanului.

„La data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre un eveniment rutier produs pe DN1C, în localitatea Jucu. Din primele informaţii, un ansamblu de vehicule (autocar şi remorcă), în care se aflau mai multe persoane, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Botoşani, ar fi ieşit în afara părţii carosabile după ce conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului 2 persoane au necesitat îngrijiri medicale. Traficul se desfăşoară pe un singur sens, alternativ”, precizează IPJ Cluj.

Sursă: realitatea.net

www.comunascheia.ro Portal web de informații și informări

Continue Reading
Publicitate

Trimite un like la pagină daca ți-a plăcut articolul

Scrie un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

buton-whatsapp